De diensten van Taxi in Tilburg

Reserveer een taxi in Tilburg

Bij Nassau Taxi Tilburg verzorgen we verschillende diensten voor allerlei soorten taxiritten. Zo kunt u bij ons instappen voor privé- en zakelijke ritten. Ook brengen wij u graag van en naar het vliegveld. Daarnaast kunt u taxi’s reserveren voor een feestje of evenement. Reserveer een taxi via het reserveringsformulier  of neem contact  met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Airport service

Taxi in Tilburg brengt u veilig van en naar het vliegveld. Wij maken ritten naar Eindhoven, Düsseldorf, Schiphol, Brussel, Rotterdam en Zaventem.

Lees meer

Groepsvervoer

Gaat u met een groep vrienden of familie van 5 tot 8 personen naar een feestje of evenement? Bij Taxi in Tilburg huurt u een of meerdere 8-persoonstaxi’s om iedereen veilig te vervoeren.

Lees meer

Zakelijk

Als u voor uw werk veel op de weg bent, is het prettig als u van de ene naar de andere afspraak reist terwijl u doorwerkt. Taxi in Tilburg brengt u veilig en op tijd van en naar uw zakelijke afspraken.

Lees meer

Privé

Ook voor een dagje uit, een visite bij familie of vrienden of een gezellig bezoek aan een andere stad kunt u terecht bij Taxi in Tilburg. We verzorgen namelijk ook privéritten.

Lees meer

Bob

Tijdens een gezellig etentje met vrienden kan de bob toch besluiten om te drinken. Met onze bob-service brengen we u, uw vrienden én uw eigen auto veilig thuis.

Lees meer

Uw betrouwbare taxi in Tilburg

Bij Nassau Taxi Tilburg vervoeren wij u comfortabel in onze luxe Mercedes taxi’s. U kunt altijd op ons rekenen. Het tijdstip waarop u een taxi nodig heeft, maakt niet uit. Wij staan namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Bel ons en we halen u meteen op! De wachttijd is nooit langer dan 15 minuten. Of u nu een taxi nodig heeft voor vervoer naar het vliegveld, een feestje of een zakelijke rit. Stap in bij de meest betrouwbare Taxi in Tilburg!

Boek een taxi bij Taxi in Tilburg

Boek snel en gemakkelijk een taxi bij Taxi in Tilburg.

The form contains errors