Groepsvervoer met een taxibusje van Taxi Tilburg

Reserveer een taxi in Tilburg

Groepsvervoer taxi Tilburg

Gaat u een dagje weg met de familie? Bijvoorbeeld naar een pretpark of de dierentuin? Voor groepsvervoer biedt Taxi Tilburg speciale taxibusjes. Onze luxe Mercedes taxibussen zijn comfortabel en groot. Dat maakt ze perfect om grote groepen te vervoeren. Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of reserveer direct via ons reserveringsformulier.

 

Comfortabel en betrouwbaar groepsvervoer

Taxi Tilburg biedt groepsvervoer met luxe Mercedes taxibusjes. Hierdoor is de groepsrit niet alleen aangenaam, maar ook veilig. En dat is niet het enige. Taxi Tilburg staat altijd voor u klaar. Op ieder moment van de dag. Want wij bieden 24 uur per dag en 7 dagen per week groepsvervoer. Bel ons op en we staan binnen 15 minuten bij u voor de deur. Dus ook als u midden in de nacht met een groep naar bijvoorbeeld het vliegveld moet.

 

Taxibusje huren: middelgroot en groot groepsvervoer

Bij Taxi Tilburg kunt u taxibusjes voor groepsvervoer van middelgrote en grote groepen bestellen. Wij hebben geen minimum of maximum aantal personen en alles is bespreekbaar.

 

Tarieven voor groepsvervoer

Voor groepsvervoer van middelgrote en grote groepen is het vaak voordeliger om een taxibusje bij ons te bestellen. Voor het vervoeren van groepen rekenen wij een vast tarief per taxibusje. Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Lees er meer over op de tarievenpagina.

 

Reserveer uw taxibusje

Taxi Tilburg vervoert u en uw groep graag naar iedere bestemming. Of u nu een dagje weg gaat met de familie of groepsvervoer nodig hebt voor een feestje of evenement. Onze chauffeurs rijden veilig en de taxibusjes zijn groot en comfortabel. Daarnaast staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Ook ‘s nachts doen wij groepsvervoer.

Reserveer nu een taxibusje voor middelgroot of groot groepsvervoer online via ons reserveringsformulier of neem telefonisch contact met ons op.

Voor deze diensten kunt u bij Taxi Tilburg terecht

Boek een Taxi in Tilburg

Boek snel en gemakkelijk een Taxi in Tilburg.

The form contains errors