Over Taxi Tilburg 

Taxi Tilburg is een bedreven en groeiend bedrijf. We hebben een groot wagenpark, waarmee we u graag naar uw bestemming brengen. Hieronder leest u meer over onze chauffeurs, service en auto’s.

 

Ons wagenpark: groot, luxe en comfortabel

Ons grote wagenpark is er niet zomaar een. Het bestaat uit luxe Mercedessen. Zo zit u altijd ruim en comfortabel. En als we u van of naar het vliegveld brengen, gaat uw bagage makkelijk mee. Natuurlijk helpen onze chauffeurs u graag om uw koffers in en uit te laden. Omdat onze auto’s zo’n professionele uitstraling hebben, schakelt u ons net zo makkelijk in voor een privérit als een zakelijke afspraak. Neem snel contact op!

 

Onze chauffeurs: gecertificeerd en veilig

Wie ook een professionele uitstraling hebben, zijn onze chauffeurs. Zij gedragen zich altijd beleefd en houden de deur voor u open. Daarnaast kleden ze zich representatief. En dat is niet het enige. Bij Taxi Tilburg willen we graag dat ons team veilig rijdt. Daarom heeft elke medewerker alle certificeringen die een vakkundige chauffeur nodig heeft. Zo weet u zeker dat u veilig aankomt op uw bestemming.

 

Onze service: snel en altijd bereikbaar

We vinden het belangrijk om altijd voor u klaar te staan. U reist nu eenmaal niet alleen tussen 9 en 5 op werkdagen. Daarom zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Dus ook ‘s avonds laat en midden in de nacht. Heeft u een spoedgeval of bent u vergeten te reserveren? Geen probleem. Als u ons belt, staan we namelijk altijd binnen een kwartier voor de deur.

 

Onze diensten: van zakelijk tot privé

We zijn niet alleen altijd bereikbaar, maar ook voor iedereen. U kunt bij ons terecht voor zakelijke en privéritten, groepsvervoer en airport service. Wat de reden van uw taxirit ook is: Taxi Tilburg neemt u graag mee en brengt u veilig en comfortabel naar uw bestemming. Bekijk hier al onze diensten.

Voor deze diensten kunt u bij Taxi Tilburg terecht

Boek een Taxi in Tilburg

Boek snel en gemakkelijk een Taxi in Tilburg.

The form contains errors